Kala ja mereannid, Vahemere maade maitsed. Kala valmistamine võib tunduda lihtne, kuid kui vahel tahad valmistada kalast midagi põnevamat, siis leiad inspiratsiooni siit. Kala ja mereannid on au sees Vahemere maades jagan siin oma erinevaid kogemusi mereandidest toitude valmistamisel.
Meil on tradistisooniline toit kalast praetud kala tainas paneeritult või siis ahjus küpsetatud forell või lõhe. Samuti suituskala või marneeritud kala tainas.
Siit lehelt leiad erinevaid toite kalast nii ahjus kui pannil. Sa võid olla üllatunud,et forelli võiks täita rosinatega ja see on väga maitsev :).

Sageli kardetakse valmistada rannakarpe ja arvatakse, et neid on keeruline valmistada. Tegelikult on neid väga lihtne valmistada ja lihtsaimal viisil võtab nende valmistamine aega 10 minutit ja seda koos koos ettevalmistusajaga.
Lõbusat katsetamist.
Telli endadale e-postile teavitused, siis oled kohe kursis, kui lisan uue retsepti või postituse.
Kuidas valmistada maitsvaid krõbedaid kartuli-juustukroketeid vaata siit.
Maitsvaid ja lihtsaid retsepte Vahemera maade võtmes leiad veel minu e-kokaraamatust siit.