Veiseliha valmistamine ei pruugi olla alati kõige lihtsam. Veiseliha juures võib juhtuda sageli see, et see jääb puine. Samuti on oluline millega veiseliha maitsestada. Veiseliha maitsestamiseks sobib näiteks kaneel, mis võib tunduda alguses natukene imelik. Kaneeli kasutamine veiseliha maitsestamisel on aga väga levinud Vahemere maades. Samuti on lihtne valmistada vesiselihast pajaroogasid, kotlette ja muid toite, mis maitsevad kogu perele. Samuti sobib veiseliha maitsestamiseks tomat ja tomatipasta, mis sobib veiseliha hautamiseks.
Maitseainetest sobivad veiseliha valmistamiseks veel vürtsköömned ja petersell. Muidugi ka küüslauk, sibul, pipar ja paprika.
Vaata ka retsepte kanast siit.
Lihtsaid retsepte ja Vahemeremaisteid leiad minu e-kokaraamatust siit.