Olen lõpetanud TÜ majandusteaduskonna (MBA) ja tegutsenud mitmetes valdkondades. Viimased 14. aastat olen tegutsenud tervisevaldkonnas. 2008.aastal asutasin üle Eesti tegutsenud töötervishoiuettevõtte, mille ainuomanik olin kuni 2016. aastani.
Viimastel aastatel olen rohkem pühendunud tervist hoidvate ja taastavate teenuste pakkumisele, toitumisele ja üksikisikute abistamisele, pakkudes oma salongis Wellness Studio erinevaid tervise-, ilu- ja heaoluteenuseid. Olen õppinud natuke Hiina teraapiaid ning ainuke Danielle Collinsi meetodil näojoogat õpetav ja litsentseeritud näojoogatreener Eestis. Õpetan näojoogat oma salongis Wellness Studio ja Tartu rahvaülikoolis. Mind võib kutsuda näojoogat õpetama ka kohapeale asutustesse või sündmustele tähtpäevadele, et muuta need eriliseks.
Mind motiveerib see, kui ma saan enda kogutud teadmisi teistele jagada ning kui ma näen, et inimesed saavad sellest infost kasu, mis ma olen aastatega omandanud ja kokku kogunud. Ma tahan inimesi innustada tegutsema ja elama elu täiel rinnal.
Toitumise teemaga olen ma põhjalikumalt tegelenud kokku juba kuus aastat. Seetõttu olen saanud palju kogemusi ja teadmisi oma klientidelt selle kohta, millised on inimeste toitumisharjumused ja millised on tänapäeval probleemid toitumisega. 2.a. tagasi alustasin oma valimistatud toitude retseptide panemisega oma firma kodulehele. Sealt edasi tekkis idee koondada kokku head ja lihtsalt valmivad toidud nii, et neist saaks kokku nädalamenüü ja, et selle menüüga ning toitudega oleks võimalik kaalust alla võtta nii, et ei peaks nälgima. Nii valmiski mul esimene e-kokaraamat “14 hõrku toitu inspireeritud Vahemere maadest”
Olen läbinud toitumiskursused:
„Toit ja Tervis“ Stanfordi Ülikooli netikursus. „Food and Health“ by Stanford Universty. Kursuse koostaja ja juhendaja Maya Adam, MD töökoht Stanford School of Medcine. BA kraad Human Biology at Stanford. Meditsiiniline kraad University of British Columbia, Vancouver, Canada.
„Toit kui ravim“ Monash Ülikooli netikursus. „Food as Medcine“ by Monash University.
Kursuse koostaja ja juhendajad Helen Truby Monashi Ülikooli toitumise ja dietoloogia osakonna professor ja osakonna juhataja.