Skip to content
Menu
Naine 50 pluss
  • Esileht
  • Ilunipid ja heaolunõu
  • Pood
  • Retseptid
    • Kana valmistamine
      • Ahjukana Pancetta ja fenkoliga
    • Kartuli-juustukroketid – Hash Browns retsept
    • Lihtsad supid. Püreesupid. Köögiviljasupid. Kalasupid.
      • Läätsesupp mandlipiimaga
    • Magus – koogid, küpsetised ja muud magusad toidud
      • Inglise einemuffinid – hea hommikusöök on hea päeva algus
      • Õuna-kaneelikook
      • Friteeritud puuviljad taignas
      • Maasika-rabarberikook
    • Snäkid, suupisted ja eelroad
      • Kalamarja suupisted väikestel pannkookidel
    • Veiseliha valmistamine ja veiseliharoad. Liha maitsesamine.
      • Veiseliha pada ubadega
    • Joogid ja jookide valmistamine
      • Arbuusi-maasika jook (slush)
      • Frappé kohvi
    • Juustu-spinatipirukas
    • Kala ja mereannid
      • Lõhe valmistamine. Lõhe liblikfilee safranikartulitega
      • Graavilõhe valmistamine ehk gravlax
    • Salatid – lihtsad ja toitvad salatite retseptid
      • Vitamiinisalat jõhvikate ja India pähklitega
  • Tutvustus
  • Minust
Naine 50 pluss

Populaarsed postitused

  • Ainevahetus on aeglane - 5 asja mida teha ainevahetuse kiirendamiseks
    Ainevahetus on aeglane - 5 asja mida teha ainevahetuse kiirendamiseks
  • Wakame kasulikkus - wakame 6 kasutegurit sinu tervisele
    Wakame kasulikkus - wakame 6 kasutegurit sinu tervisele
  • Maasika-rabarberikook
    Maasika-rabarberikook

Rubriigid

Otsi

Veiseliha valmistamine Taco hakklihaga

Veiseliha valmistamine ja veiseliharoad. Liha maitsesamine.

Veiseliha valmistamine ei pruugi olla alati kõige lihtsam. Veiseliha juures võib juhtuda sageli see, et see jääb puine. Samuti on oluline millega veiseliha maitsestada. Veiseliha maitsestamiseks sobib näiteks kaneel, mis võib tunduda alguses natukene imelik. Kaneeli kasutamine veiseliha maitsestamisel on aga väga levinud Vahemere maades. Samuti on lihtne valmistada vesiselihast pajaroogasid, kotlette ja muid toite, mis maitsevad kogu perele. Samuti sobib veiseliha maitsestamiseks tomat ja tomatipasta, mis sobib veiseliha hautamiseks.

Maitseainetest sobivad veiseliha valmistamiseks veel vürtsköömned ja petersell. Muidugi ka küüslauk, sibul, pipar ja paprika.

Vaata ka retsepte kanast siit.

Lihtsaid retsepte ja Vahemeremaisteid leiad minu e-kokaraamatust siit.

Tutvustus

Heivi Herne Naine 50 pluss bloger. Tsiilis jaanuar 2019
Tšiilis koos flamingodega. Jaanuar 2019.

See on blogi, kus ma jagan enda mõtteid ja kogemusi elust. Kõik tekstid siin on minu enda kirjutatud ja minu enda mõtted. Elu, mida ma olen ise kogenud ja läbi elanud. Need ei ole kusagilt kopeeritud ega tõlgitud. Kui ma kasutan lisaks mujalt saadud infot ja mõtteid või tsiteerin, siis lisan selle kohta viited.

Privacy & Cookies: This site uses cookies. By continuing to use this website, you agree to their use.
To find out more, including how to control cookies, see here: Cookie Policy

Telli postitused

Lisa oma e-posti aadress ja saad uued postitused mailile

Join 63 other subscribers

Jälgi

  • Instagram
  • Google

Blog Stats

  • 49,214 hits

Minu reisiblogi: Eestlased maailmas

Neli päeva Napolis – linn minu pilgu läbi jaanuaris 2022

Neli päeva Napolis – linn minu pilgu läbi jaanuaris 2022

Napoli – uue aasta esimene päev Itaalias

Napoli – uue aasta esimene päev Itaalias

Limone sul Garda – küla Itaalias Garda järve ääres, Itaalia reisi II osa.

Limone sul Garda – küla Itaalias Garda järve ääres, Itaalia reisi II osa.

Sirmione – puhkus Itaalias Garda järve ääres I osa

Sirmione – puhkus Itaalias Garda järve ääres I osa

Kreeta – 6 põhjust miks minna Kreetale Chaniasse

Kreeta – 6 põhjust miks minna Kreetale Chaniasse

Naine 50 pluss

Naine 50 pluss
©2022 Naine 50 pluss | Powered by SuperbThemes & WordPress